Nevezési infók

A filmek hossza maximum 15 perc lehet (de nem vagyunk nagyon szigorúak - ha hosszabb, de nagyon tetszik nekünk a film, akkor beleférhet a versenyprogramba).

A filmek témájában és műfajában nincs kötöttség, de örömmel vesszük, ha "átjön a pannon-fíling", azaz bármi, ami a pannon életérzésről eszünkbe juthat és filmszalagra álmodható.

Nevezési díj nincs!

A találkozóra bárki nevezhet, ha időben eljuttatja hozzánk kitöltött és aláírt nevezési lapját és pályaművét. A 20. Pannonfíling Mozgóképes Találkozó versenyprogramjába bekerülő filmekről szakmai előzsűri dönt!

Egy alkotó több filmet is nevezhet, ez esetben külön nevezési lapot töltsetek ki minden alkotáshoz. A kitöltött nevezési lapokat e-mailben várjuk a pannonfiling@pannonfiling.hu, vagy a pannonfilingfesztival@gmail.com címek valamelyikére. Ha lehet, mellékeljetek fotót is a filmekből (.jpg kiterjesztéssel), amelyet a rendezvény promóciójában (közösségi média, sajtóanyag, stb) fogunk felhasználni.

A filmeket elküldhetitek valamelyik fájlküldő szolgáltatás segítségével is (pl. wetransfer.com).

Nevezési határidő: 2024. október 1.

Nevezés díj NINCS!

Ha bármilyen kérdésetek van, emailben vagy a 70/324-6824 telefonszámon tudtok érdeklődni - nagyon szívesen fogunk válaszolni!

Rendezvényünk ingyenes.